Selecteer een pagina

Alfastop voor Kunststof

Toepassing

Allfastop voor FR-SYN1 is een gebruiksvriendelijke vloeistof voor het vlamvertragend impregneren van diverse soorten kunstgras, kunststof en absorberende materialen. Na het correct impregneren reduceert Alfastop FR-SYN1 het smelt- en brandgedrag van het behandelde product. Tevens reduceert het de vlamverspreiding.

Na een juiste behandeling kan het materiaal voldoen aan de norm ISO 6940 en 6941, de (NEN) EN 1101 en 1102 en de Belgische / Franse norm NF P92-501, NF P92-503 NF P92-504 klasse 2.

Gebruiksaanwijzing

Behandel het te impregneren oppervlak met Alfastop FR-SYN1 met de sprayflacon op een afstand van +/- 30cm van het te behandelen oppervlak. Alfastop kan ook worden toegepast met behulp van een drukspuit of vernevelaar met een druk van 3 tot 8 bar.

Dek voorafgaand aan de behandeling de omgeving, vloer of andere soortige materialen af met doek of folie. Schud de fles zachtjes voor gebruik. Alfastop dient te allen tijde gelijkmatig verdeeld te worden over het oppervlak. Bij juiste behandeling moet het behandelde materiaal handvochtig aanvoelen. Nadat het product weer helemaal droog is kan het worden gebruikt. Het behandelde product dient bij voorkeur hangend gedroogd te worden.

Voor een juiste behandeling is 1 liter Alfastop FR-SYN1 toereikend voor 8 tot 10 m². Dit is afhankelijk van het absorberend vermogen, de dikte en de hoogte van poling van het te behandelen materiaal.

Alfastop FR-SYN1 is een kant en klaar product en mag niet worden verdund. Tevens is het product waterdragend en oplosbaar en dient elk behandeld materiaal na contact met water opnieuw te worden behandeld.

Productinformatie

Ingrediënten

Dit product bestaat uit een waterige oplossing op basis van organische en anorganische zouten.

Algemeen

Alfastop aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit foutieve toepassing of verkeerd gebruik. Lege verpakkingen worden niet retour genomen.

Waarschuwingen

  • In goed gesloten verpakking bewaren.
  • Mogelijk iriterend voor de ogen en huid.
  • Schadelijk bij opname via de mond.
  • Bij morsen of aanraking verdunnen met water.
  • Kan mogelijk witte uitslag geven op behandeld product.
  • Kan mogelijk reageren met onderlaag

LET OP

TEST ALFASTOP EERST OP EEN NIET ZICHTBAAR GEDEELTE VAN HET MATERIAAL OM ER ZEKER VAN TE ZIJN DAT HET MIDDEL NIET HET UITERLIJK VAN HET MATERIAAL AANTAST.

Opslag

Buiten bereik van kinderen houden.
Droog, donker en vorstvij bewaren.

Afvoer

Dit product hoort thuis bij het chemisch afval.

Houdbaarheid

Tot 1 jaar na opening van de verpakking.